Δευτέρα 4 Μαΐου 2020

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΙΩΝ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Στην προηγούμενη επικοινωνία μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου λάβατε τις νεότερες οδηγίες της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας που αναφέρονται "στην περίπτωση που τα οδοντιατρεία θα ενταχθούν σε μια σταδιακή επάνοδο προς την παροχή μεγαλύτερου φάσματος υπηρεσιών", όπως χαρακτηριστικά τονίζεται.

Κατόπιν των απαντήσεών σας στο τελευταίο e-mail και μετά την απόφαση του Δ.Σ του Συλλόγου κατά την σημερινή του συνεδρίαση (03/05/20) σας προτείνουμε:
ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 4-11 ΜΑΙΟΥ 2020 ΤΑ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ με αιτιολογικό σκεπτικό την καλύτερη οργάνωση των ιατρείων μας-βάσει των οδηγιών της Ε.Ο.Ο- τόσο για την προσωπική μας ασφάλεια όσο και για την ασφάλεια των ασθενών μας καθώς επίσης και για την παρακολούθηση της πορείας της πανδημίας στο διάστημα αυτής της εβδομάδας.

Οσοι εκ των συναδέλφων επιθυμούν να λειτουργήσουν τα οδοντιατρεία τους,δεν τους απαγορεύεται αλλά θα πρέπει να λαμβάνουν υπ΄όψιν τους-τόσο αυτοί όσο και οι συνάδελφοι που θα λειτουργήσουν αργότερα-τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας,του Ε.Ο.Δ.Υ και της Ε.Ο.Ο.

Το Δ.Σ του Συλλόγου μας,σας παρακαλεί και σας προτρέπει μεταξύ των 'άλλων μέτρων να δώσετε ιδιαίτερη σημασία στα ακόλουθα:
1.Την ισχυρή σύσταση για λειτουργία αποκλειστικά με τηλεφωνικά ραντεβού.
2. Στις ερωτήσεις που θα υποβάλετε στους ασθενείς σχετικά με τον covid-19 και που αναφέρονται στις οδηγίες να δοθεί ιδιαίτερη έμφαση σε ερωτήσεις για συμπτωματολογία όπως πυρετός, πονοκέφαλος, βήχας,δυσκολία στην αναπνοή, πόνος στους μύες και στις αρθρώσεις, κούραση και αδυναμία, διάρροια, εμετός, πόνος στο στομάχι, απώλεια όσφρησης ή γεύσης.Σε αυτούς τους ασθενείς απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή.
3.Να μην υπάρχει συνωστισμός στα ιατρεία.
  Εάν υπάρχουν άτομα στον χώρο αναμονής θα πρέπει να φορούν υποχρεωτικά μάσκα και για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί να περιμένουν.

Συνάδελφοι,

Το Δ.Σ του Συλλόγου μας, να γνωρίζετε πως θα βρίσκεται πάντα δίπλα σας σε ότι χρειαστεί και θα κάνει το καλύτερο δυνατό στην κοινή αυτή προσπάθεια να βγούμε όλοι νικητές στην "μάχη" απέναντι στον κορωνοιό.
Για οτιδήποτε νεότερο θα σας κρατάμε διαρκώς και εγκαίρως ενήμερους.

ΥΓ. Σας υπενθυμίζουμε πως στο κατάστημα Γκλέκα-Αλεξόπουλου, Βρασίδου 114 στην Σπάρτη, βρίσκονται οι προσωπίδες που εξασφάλισε ο Σύλλογος, απ΄όπου μπορείτε να περάσετε να τις παραλάβετε.

                             ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                    ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

12 σχόλια:

  1. Γεια σε όλους, είστε αυτή τη στιγμή σε μια σοβαρή οικονομική κρίση. χρειάζεσαι δάνειο; Έχετε απορριφθεί από την Τράπεζα και θέλετε ένα δάνειο για να καλύψετε όλες τις ανάγκες σας; - Κανένα πρόβλημα. Όποια και αν είναι η οικονομική σας κατάσταση. Μπορούμε να προσφέρουμε στεγαστικά δάνεια, εμπορικά δάνεια, ιδιωτικά δάνεια και δάνεια για αποκλειστικούς εκπαιδευτικούς σκοπούς.;
    Ερωτήσεις / Υποστήριξη; - Στείλτε email (ferratum.loans@gmail.com) και λάβετε απάντηση σε λίγες ώρες.

    Μπορούμε να σας βοηθήσουμε με ένα δάνειο μεταξύ 5000 έως 200 εκατομμυρίων $ για την επίλυση των οικονομικών σας προβλημάτων με πολύ χαμηλό επιτόκιο 3% για διάρκεια δανείου από 1 έως 30 χρόνια (12-360 μήνες). Αυτό το πρόγραμμα χρηματοδότησης επιτρέπει στον πελάτη να απολαμβάνει χαμηλό επιτόκιο κατά τη διάρκεια του δανείου μετά την εξασφάλιση δανείου μαζί μας. Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας!
    Θα θέλαμε πολύ να ακούσουμε από εσάς! Εάν έχετε οποιαδήποτε ανησυχία ή θέλετε να διευκρινίσετε παρακαλούμε στείλτε μας email στο
    Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: ferratum.loans@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σας Κυρίες & Κύριοι, Χρειάζεστε οικονομική βοήθεια; Είμαι η Σούζαν Μπένσον. Είμαι δανειστής και επίσης οικονομικός σύμβουλος.

    Χρειάζεστε επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικό δάνειο, στεγαστικό δάνειο ή δάνειο για να ολοκληρώσετε το έργο σας; Εάν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συνιστούσα να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου. Παρέχουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείων, συμπεριλαμβανομένων μακροπρόθεσμων και βραχυπρόθεσμων δανείων. Για περισσότερες πληροφορίες, γράψτε μας μέσω email: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) ή στείλτε μου μήνυμα απευθείας στο WhatsApp μέσω: +447903159998 και λάβετε μια απάντηση αμέσως.

    Είμαστε μια ολοκληρωμένη εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε να εκπληρώσετε όλες τις φιλοδοξίες σας. Ειδικευόμαστε στην παροχή δομημένων χρηματοδοτικών λύσεων σε άτομα και εταιρείες με τον πιο αποτελεσματικό και ταχύτερο τρόπο.

    Ακολουθούν ορισμένοι λόγοι για τους οποίους πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για δάνειο.
    * Ευκολία - Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε.
    * Ευέλικτο ποσό - Εσείς αποφασίζετε πόσο θέλετε να δανειστείτε.
    * Γρήγορη άμεση χρηματοδότηση - Λάβετε το δάνειό σας εντός 24 ωρών μετά την έγκριση.
    * Ευέλικτο επιτόκιο - Προσιτό επιτόκιο 3%.
    * Υψηλά ποσοστά έγκρισης - Έχετε 99,9% πιθανότητα να λάβετε το δάνειο
    * Ευέλικτη Αποπληρωμή - Πρέπει να επιλέξετε την Ημερομηνία Αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια για διάρκεια 1 - 30 ετών.
    * Απλή διαδικτυακή εφαρμογή.
    * Εξατομικευμένη καθοδήγηση και τεχνογνωσία.
    * Χωρίς κρυφές χρεώσεις

    Μην χάσετε την ευκαιρία λόγω έλλειψης χρηματοδότησης. Επικοινωνήστε τώρα με την εταιρεία μου, μπορούμε να σας βοηθήσουμε με ένα δάνειο γιατί έχουμε βοηθήσει πολλά άτομα και οργανισμούς που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου μας, στείλτε μας το αίτημα δανείου σας μέσω
    Email: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
    WhatsApp/Telegram: +447903159998

    Διαμεσολαβητές/Σύμβουλοι/Μεσίτες είναι ευπρόσδεκτοι να φέρουν τους πελάτες τους και προστατεύονται 100%. Με απόλυτη εμπιστοσύνη, θα συνεργαστούμε για τα οφέλη όλων των εμπλεκόμενων μερών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεια σε όλους, είμαι η Mariam μια ανύπαντρη μητέρα από την πόλη του Άμπου Ντάμπι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, θα ήθελα να μοιραστώ αυτή τη μεγάλη μαρτυρία για το πώς έλαβα το δάνειό μου από τα πιστωτικά ιδρύματα δανείου όταν μας έδιωξαν από το σπίτι μας όταν δεν μπορούσα πληρώνω περισσότερο τους λογαριασμούς μου. , αφού με έκλεψαν διάφορες διαδικτυακές εταιρείες και μου αρνήθηκαν δάνειο από την τράπεζά μου και άλλες πιστωτικές ενώσεις που επισκέφτηκα. Τα παιδιά μου τα πρόσεχε ο οικοδεσπότης, ήμουν μόνος στο δρόμο. Ώσπου μια μέρα είδα έναν παλιό συνάδελφο που με σύστησε στα Δανειακά Πιστωτικά Ιδρύματα. Στην αρχή της είπα ότι δεν ήμουν διατεθειμένος να πάρω το ρίσκο να δανειστώ άλλο δάνειο στο Διαδίκτυο, αλλά με διαβεβαίωσε ότι είχε λάβει το δάνειό της για αυτούς. Με δεύτερη σκέψη, έκανα λόγω της εργασίας μου, έκανα ένα τεστ και έκανα αίτηση για το δάνειο, για καλή μου τύχη, έλαβα ένα δάνειο 50.000,00 $ από το (loancreditinstitutions00@gmail.com). Είμαι στην ευχάριστη θέση να αναλάβω το ρίσκο και να κάνω αίτηση για το δάνειο. Μου επέστρεψαν τα παιδιά μου και τώρα έχω σπίτι και επιχείρηση. Όλες μου οι ευχαριστίες στα Πιστωτικά Ιδρύματα Δανεισμού που έδωσαν νόημα στη ζωή μου όταν έχασα κάθε ελπίδα. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω WhatsApp: +393509811524

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαιρετισμούς σε εσάς,

    Χρειάζεστε οικονομική υποστήριξη; προσωπικά/επαγγελματικά δάνεια; Δανείζουμε επιτόκιο 2%. Τιμή! Επικοινωνήστε: (richardcosmos5@gmail.com) για περισσότερες λεπτομέρειες.

    Επείγουσα προσφορά δανείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γεια σε όλους, ευχαριστώ που διαβάσατε το μήνυμά μου. Είμαι εδώ για να δω πώς πήρα 17.500 ευρώ από Πιστωτικά Ιδρύματα Δανεισμού, δεν τους εμπιστεύτηκα στην αρχή, δόξα τω Θεώ με βοήθησαν με το δάνειο που χρειαζόμουν. εάν χρειάζεστε δάνειο. μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους στο. Στείλτε email {loancreditinstitutions00@gmail.com} ή αριθμός whatsapp: +393512114999.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κενή κάρτα ATM Hack προς πώληση. Επικοινωνία Hangout : cchacker0002@gmail.com

    Θέλω να καταθέσω για τις Dark Web Blank κάρτες ATM. (Η Επίσημη Αυτόματη Ταμειακή Μηχανή) Πουλάνε αυτόματες κενές κάρτες ATM που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για ανάληψη χρημάτων σε οποιοδήποτε μηχάνημα ATM σε όλο τον κόσμο. Παραγγείλετε την κενή σας κάρτα ATM τώρα με την επίσημη αυτόματη ταμειακή μηχανή. Είδα τόσες πολλές μαρτυρίες στο Διαδίκτυο για το πώς οι χάκερ του Dark Web παράγουν αυτόματες κενές κάρτες ATM και τις πωλούν σε διαφορετικούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Παραγγείλετε την κενή σας κάρτα ATM τώρα. . Σημειώστε ότι αυτό δεν είναι δωρεάν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χρειάζεστε δάνειο, είμαι ιδιώτης, αξιόπιστος, αξιόπιστος δανειστής. Παρέχω δάνεια σε επιχειρήσεις και ιδιώτες με χαμηλό και προσιτό επιτόκιο 3%. Αναζητάτε επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικό δάνειο, στεγαστικό δάνειο, δάνειο αυτοκινήτου, φοιτητικό δάνειο, δάνειο εξυγίανσης χρέους, ακάλυπτο δάνειο και επιχειρηματικό κεφάλαιο; Εάν μια τράπεζα ή χρηματοπιστωτικό ίδρυμα σας αρνήθηκε ένα δάνειο για έναν ή περισσότερους λόγους. Είστε στο σωστό μέρος για τις αποφάσεις δανείου σας, παρέχουμε δάνεια από 2.000 $ έως 100.000.000.000,00 $ σε περίοδο αποπληρωμής 1-20 ετών οπουδήποτε στον κόσμο. Email: (bryanstefanloanfirm@gmail.com) Αριθμός Whatsapp:+2347044515643

    Επικοινωνία:
    Μπράιαν Στέφαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γειά σου.
    Προσφορά δανείου
    Προσφέρουμε δάνεια μετρητών μεταξύ 3.000 και 3.000.000 ευρώ σε όποιον μπορεί να μου πληρώσει επιτόκιο 3% ετησίως. Η μείωση είναι μεταξύ ενός και 30 ετών.
    - Χρηματοδοτικό δάνειο
    - Εξυγίανση οφειλών
    - Επιστροφή χρημάτων
    - Προσωπικά δάνεια
    - Εμπορική πίστωση
    Εάν ενδιαφέρεστε για δάνειο, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email
    Email: bryanstefanloanfirm@gmail.com ή WhatsApp: wa.me/+2347044515643

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χρειάζεστε δάνειο, είμαι ιδιώτης, αξιόπιστος, αξιόπιστος δανειστής. Παρέχω δάνεια σε επιχειρήσεις και ιδιώτες με χαμηλό και προσιτό επιτόκιο 3%. Αναζητάτε επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικό δάνειο, στεγαστικό δάνειο, δάνειο αυτοκινήτου, φοιτητικό δάνειο, δάνειο εξυγίανσης χρέους, ακάλυπτο δάνειο και επιχειρηματικό κεφάλαιο; Εάν μια τράπεζα ή χρηματοπιστωτικό ίδρυμα σας έχει αρνηθεί ένα δάνειο για έναν ή περισσότερους λόγους. Είστε στο σωστό μέρος για τις αποφάσεις δανείου σας, παρέχουμε δάνεια από 2.000 $ έως 50.000.000,00 $ σε περίοδο αποπληρωμής 1-20 ετών οπουδήποτε στον κόσμο. Email: (bryanstefanloanfirm@gmail.com) Αριθμός Whatsapp: +2347044515643

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γεια σε όλους


    Ελπίζουμε αυτό το σχόλιο να σας βρίσκει καλά.

    Σας ενημερώνουμε για την καλύτερη προσφορά δανείου στην αγορά.

    Προσφέρουμε κάθε είδους δάνειο.

    . Δάνειο αυτοκινήτου

    . Στεγαστικό δάνειο

    . Στεγαστικό δάνειο

    . Προσωπικό δάνειο

    . Payday Δάνειο

    . Δάνειο Μικρών Επιχειρήσεων

    . Φοιτητικό δάνειο μεταξύ άλλων...

    Κάντε αίτηση για γρήγορο δάνειο σήμερα και λάβετε πίστωση εντός 12 ΩΡΩΝ με το καλύτερο επιτόκιο 2,9%


    Στοιχεία επικοινωνίας: jurgenstefanfinancialservice@gmail.com ή whatsapp: +2347044515643

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χρειάζεστε ένα δάνειο, είμαι ιδιώτης, αξιόπιστος, αξιόπιστος δανειστής. Παρέχω δάνεια σε επιχειρήσεις και ιδιώτες με χαμηλό και προσιτό επιτόκιο 3%. Αναζητάτε επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικό δάνειο, στεγαστικό δάνειο, δάνειο αυτοκινήτου, φοιτητικό δάνειο, δάνειο εξυγίανσης χρέους, ακάλυπτο δάνειο και επιχειρηματικό κεφάλαιο; Εάν μια τράπεζα ή χρηματοπιστωτικό ίδρυμα σας έχει αρνηθεί ένα δάνειο για έναν ή περισσότερους λόγους. Είστε στο σωστό μέρος για τις αποφάσεις δανείου σας, παρέχουμε δάνεια από 2.000 $ έως 50.000.000,00 $ σε περίοδο αποπληρωμής 1-20 ετών οπουδήποτε στον κόσμο. Email: (bryanstefanloanfirm@gmail.com) Αριθμός Whatsapp: +2347044515643 Επικοινωνία: Brian Stephan

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γεια σας παιδιά!!! Έχω την πίστη μου. Η κενή μου κάρτα ATM μπορεί να κάνει ανάληψη 5.000 $ την ημέρα. Το πήρα από τον κ. Georg την περασμένη Τετάρτη και τώρα έχω 10.000€ δωρεάν. Η κάρτα βγάζει χρήματα από οποιοδήποτε ΑΤΜ και δεν υπάρχει όνομα, δεν είναι ανιχνεύσιμη και τώρα έχω αρκετά χρήματα για εμένα και τα 4 παιδιά μου. Είμαι ενθουσιασμένος που γνώρισα τον κ. Georg γιατί γνώρισα δύο άτομα πριν και πήρα τα χρήματά μου χωρίς να γνωρίζω ότι ήταν απάτες. Αλλά είμαι χαρούμενος τώρα. Ο κύριος Georg έστειλε την κάρτα μέσω DHL και την πήρα σε δύο μέρες. Πάρε έναν από αυτόν τώρα. Βλέπετε, είναι δώρο για να βοηθήσετε ανθρώπους, ακόμα κι αν είναι παράνομο, αλλά βοηθάει πολύ και κανείς δεν πιάνεται ποτέ. Η κάρτα λειτουργεί σε όλες τις χώρες παγκοσμίως. Βιαστείτε και στείλτε email μέσω georgbednorzhackers @ gmail. com Στείλτε μήνυμα, καλέστε ή WhatsAp: +1(262)355-8285
    Άλλες υπηρεσίες που προσφέρθηκαν ήταν:
    Κλωνοποίηση καρτών ATM
    Hacking Bitcoin ATM με κάρτες κακόβουλου λογισμικού
    Ανάκτηση χαμένου ή κλεμμένου κρυπτονομίσματος
    Hacking μεταφορές Western Union, μεταφορές MoneyGram, τραπεζικές μεταφορές, μεταφορές PayPal, Μεταφορές εφαρμογών μετρητών
    Ανάκτηση χακαρισμένων μέσων κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Instagram, Snapchat, TikTok, Gmail, αλληλογραφία Yahoo και ιστότοποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή