Τρίτη 17 Μαΐου 2022

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ 15ης ΜΑΙΟΥ 2022

 Την Κυριακή 15 Μαίου πραγματοποιήθηκε Εκτακτη Γενική Συνέλευση στα γραφεία του Οδοντιατρικού Συλλόγου Λακωνίας στην Σπάρτη με τα εξής θέματα: 

1. Ενημέρωση για το 20ο Παμπελοποννησιακό Συνέδριο που θα διεξαχθεί στο Ναύπλιο το τριήμερο 
  24-26 Ιουνίου με την παράκληση για όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή.

 2. Ενημέρωση από την Πρόεδρο κ. Μαργαρίτα Σπυριδάκου και συζήτηση γύρω από το θέμα των διαχωριστών αμαλγάματος. Εγινε σύσταση στα μέλη να προχωρήσουν άμεσα στην προμήθεια των διαχωριστών και όσοι ενδιαφέρονται να ασχοληθεί ο Σύλλογος παίρνοντας μερικές προσφορές, να το γνωστοποιήσουν μέχρι τις 25 Μαίου στην Γραμματεία του Συλλόγου είτε τηλεφωνικά είτε με e-mail. Ταυτόχρονα, ο Σύλλογος θα προχωρήσει άμεσα σε επιστολή προς το Υπουργείο Υγείας για την αποσαφήνιση του θέματος του ελέγχου, τον οποίο υποστηρίζει ότι μόνοι υπεύθυνοι είναι οι κατά τόπους Οδοντιατρικοί Σύλλογοι με τις θεσμοθετημένες Επιτροπές Ελέγχου Οδοντιατρείων και όχι οι Περιφέρειες. 

3. Τέθησαν προτάσεις για γενικότερες κοινωνικές δράσεις του Συλλόγου (π.χ. επισκέψεις σε σχολεία και ιδρύματα), όπως και για την δυνατότητα ανάρτησης εξωτερικών πινακίδων στα οδοντιατρεία και η απόφαση ήταν θετική. Το Δ.Σ σε μελλοντική συνεδρίασή του θα συζητήσει για τις προδιαγραφές. Επίσης έγινε πρόταση από την Πρόεδρο για πραγματοποίηση κάποιας επόμενης Γενικής Συνέλευσης και σε άλλη πόλη του Νομού η οποία και έγινε αποδεκτή. 

                  Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                              Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 

            ΣΠΥΡΙΔΑΚΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ                                       ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

1 σχόλιο:

  1. Παρακαλώ διαβάστε αυτό το μήνυμα

    Σας εγγυώμαι ότι έλαβα το δάνειο μόλις την περασμένη εβδομάδα και χάρη σε αυτά τα χρήματα, μπορούσα να πληρώσω τους λογαριασμούς μου. Είναι αλήθεια ότι συμφώνησα να πληρώσω για τα χρήματα και όχι άσχημα από τους άλλους απατεώνες. Αν θέλετε να κάνετε το δάνειο, συμβουλέψτε και σας καθοδηγήστε σε αυτόν τον άνθρωπο και δεν θα απογοητευτείτε.

    Email: olivierroditi42@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή